Έρχεται στην Ελλάδα το νέο Honda CRF250L


Μια προσιτή και φιλική μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης
Η Honda ανακοίνωσε ότι το CRF250L, μια μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης (trail bike), θα διατεθεί στην ελληνική αγορά.

Το CRF250L εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας του Τόκιο τον Νοέμβριο του 2011, αλλά μόλις σήμερα επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι θα πωληθεί και στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την Honda, το CRF250L «συνδυάζει την ευχρηστία στην καθημερινή συμβίωση με τη διασκέδαση και την αναψυχή της εκτός δρόμου οδήγησης. Και ως τέτοια μοτοσυκλέτα, συνεχίζει τη μακρά παράδοση των μοτοσυκλετών (“μηχανών”, αναφέρει το πρωτότυπο κείμενο) της Honda, παράδοση που ξεκίνησε με το XL250S στη δεκαετία του 1970 και καθιερώθηκε με την σειρά των XL που ακολούθησε».



«Συνεχίζοντας στα βήματα των υπαρχόντων 250αριών, το CRF 250L έχει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 249cc με 2ΕΕΚ, προσαρμοσμένο σε ένα πλαίσιο με ραχοκοκαλιά 2 οβάλ ατσαλοσωλήνων, ενώ το ψαλίδι είναι από κράμα αλουμινίου», αναφέρει η εταιρεία.



Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι και μονό αμορτισέρ με άρθρωση ProLink. Τα χαρακτηριστικά αυτά συνδυάζονται με χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης, δημιουργώντας ένα ελκυστικό πακέτο στις χαλεπές εποχές που ζούμε.



Μέσα στον Απρίλιο θα γίνουν γνωστά τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.




ΠΗΓΗ: newsbeast