ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ....ΘΑΝΑΤΟΝ !

 

Μηνύματα από τον...
άλλο κόσμο λαμβάνουν οι φίλοι και η οικογένεια του Jack Froese που πέθανε τον Ιούνιο του 2011, από καρδιά. Πέντε μήνες μετά τον θάνατό του, άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα από τον λογαριασμό του στο διαδίκτυο, με θέμα ιδιωτικές συνομιλίες που είχαν μαζί του λίγο πριν πεθάνει! 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η οικογένειά του, που μένει στην Pensylvania στις ΗΠΑ, δηλώνει ότι κανείς δεν έχει τον κωδικό του, ενώ θεωρεί απίθανο κάποιος να έχει "χακάρει" τον λογαριασμό του 32χρονου.
Ο Tim Hart, κολλητός του αποθανόντα, με τον οποίο ήταν φίλοι για 17 χρόνια, δήλωσε στο BBC, ότι ήταν ένας από τους παραλήπτες των μηνυμάτων.
"Μια νύχτα του Νοεμβρίου, ενώ καθόμουν στον καναπέ μου και τσέκαρα τα emails μου, ήρθε ένα που έγραφε: Αποστολέας Jack Froese".
O Tim Hart, δήλωσε ότι το περιεχόμενο του μηνύματος αναφερόταν, σε μια προσωπική συζήτηση που είχε με τον φίλο του λίγο καιρό πριν πεθάνει.
"Με άκουσες; Είμαι στο σπίτι σου. Καθάρισε τη @$)%(%% τη σοφίτα σου" έγραφε.
"Έγινα άσπρος όταν το διάβασα. Ήταν μικρό και σύντομο και ο τίτλος ήταν 'παρακολουθώ'" δήλωσε ο Hart.
Ο κ. Hart, είπε ότι λίγο πριν τον θάνατο του Froese, οι δύο είχαν μια συνομιλία στη σοφίτα του, κατά τη διάρκεια της οποίας ο φίλος του τον πείραζε για την ακαταστασία και την σκόνη!
"Ήμασταν μόνο εγώ και αυτός στη σοφίτα", πρόσθεσε.

Το email στον ξάδερφο...
Ο ξάδερφος του νεκρού Jimmy McGraw, επίσης έλαβε ένα email, από τον αποθανόντα, σχετικά με έναν τραυματισμό που είχε στο πόδι.
Το email έγραφε: "Πως τα πας Jim; Ήξερα ότι θα έσπαγες τον αστράγαλό σου. Προσπάθησα να σε προειδοποιήσω. Πρέπει να προσέχεις".
Σύμφωνα με τον κ. McGraw, έπαθε το ατύχημα μια εβδομάδα πριν πάρει το συγκεκριμένο email και ο ίδιος δηλώνει ότι το βλέπει σαν μια προσπάθεια του νεκρού να κρατήσει επαφή.

Το email, περιελάμβανε μήνυμα και για έναν φίλο με τον οποίο, ο... νεκρός, δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή.
Η πηγή των μηνυμάτων παραμένει μυστήριο, ενώ φίλοι και οικογένεια τα αντιμετωπίζουν ως ένα "δώρο".
"Ήταν φανταστικά. Ήταν υπέροχα" δήλωσε η μητέρα του στο BBC, προσθέτοντας ότι έτσι συνεχίζεται να γίνεται λόγος για το παιδί της παρά το ότι έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν υπηρεσίες στο διαδίκτυο που αναλαμβάνουν να στέλνουν μηνύματα, μετά τον θάνατο ενός προσώπου, ωστόσο το ειδικό περιεχόμενο των παραπάνω μηνυμάτων περιπλέκουν την κατάσταση και εντείνουν το μυστήριο.

pamepreveza.gr