ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ!







Το σοκ της ζωής της υπέστη μια νεαρή γυναίκα στην Πάτρα, η οποία επιστρέφοντας ξαφνικά από την εργασία της στο σπίτι έπιασε τον λατρεμένο σύζυγό της στο κρεβάτι με τον κουμπάρο!

Το περιστατικό, που κάνει τον γύρο της πόλης και συζητιέται από στόμα σε στόμα, αποκαλύφθηκε πριν από μερικές μέρες όταν σε τραγική κατάσταση, η απατημένη γυναίκα μετέβη σε δικηγορικό γραφείο και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Οπως έγινε γνωστό από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα βρήκε τον άντρα της στο κρεβάτι αγκαλιά με τον κουμπάρο τους! Ο τελευταίος ζούσε στο εξωτερικό και είχε επιστρέψει τον τελευταίο μήνα στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να δει συγγενείς και φίλους.

Ετσι, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί και τον κολλητό του φίλο, τον οποίο είχε παντρέψει προτού μεταναστεύσει σε άλλη χώρα. Η γυναίκα που απουσίαζε από το σπίτι, για κακή της τύχη πήρε λίγες ώρες άδεια από τη δουλειά της για να περιποιηθεί τον κουμπάρο που τους είχε κάνει έκπληξη.

Οταν όμως άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, βρήκε τον άντρα της και τον κουμπάρο ημίγυμνους στο κρεβάτι να ερωτοτροπούν. Η γυναίκα σωριάστηκε λιπόθυμη και όταν συνήλθε, σύζυγος και κουμπάρος προσπαθούσαν να της εξηγήσουν τα... ανεξήγητα.

«Πρόκειται καθαρά για παρεξήγηση. Δεν είναι αυτό που νομίζεις!» της έλεγαν αμφότεροι. Οι δύο άντρες προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ισχυριζόμενοι πως ο κουμπάρος έδειχνε στον σύζυγο το τατουάζ που είχε χτυπήσει στο εξωτερικό. Δεν κατάφεραν, όμως, να την πείσουν και πλέον το δικαστήριο θα κληθεί να εξετάσει το... τατουάζ στα απόκρυφα σημεία.
ΠΗΓΗ:Espressonews.gr