ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΕΛ !

Ενας... πρίγκιπας για τη βασίλισσα: AΠΟΕΛ - Ρεάλ στους «8» του Champions League

Με τη «Βασίλισσα της Ευρώπης», Ρεάλ Μαδρίτης κληρώθηκε ο ΑΠΟΕΛ, Μαρσέιγ - Μπάγερν, Μπενφίκα - Τσέλσι, Μίλαν - Μπαρτσελόνα τα άλλα ζευγάρια στα προημιτελικά - Οι διασταυρώσεις αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο «τιτανομαχίας» Ρεάλ - Μπαρτσελόνα στον τελικό!

Η τύχη δεν χαμογέλασε στον ΑΠΟΕΛ, καθώς η κληρωτίδα τον έβγαλε αντιμέτωπο με την Ρεάλ Μαδρίτης, την κορυφαία ομάδα στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Κύπρο.

Ωστόσο, ο Πολ Μπράιτνερ, ο οποίος ήταν εκείνος ο οποίος έκανε την κλήρωση, είχε... κέφια, καθώς έβγαλε αντιμέτωπη την Μίλαν με την Μπαρτσελόνα, ενώ στο... βάθος υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο να δούμε τελικό ανάμεσα στους «μπλαουγκράνα» και την Ρεάλ Μαδρίτης!

Στους άλλους προημιτελικούς, η οικοδέσποινα του τελικού,Μπάγερν Μονάχου, θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει την Ίντερ, ενώ η Μπενφίκα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσέλσι.

Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα διασταυρώματα στον ημιτελικό, καθώς αν η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ, τότε επόμενη αντίπαλος της «βασίλισσας» θα είναι η Μπάγερν Μονάχου ή η Μαρσέιγ, ενώ η Μπαρτσελόνα ή η Μίλαν θα διασταυρωθούν με τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα-Τσέλσι.

Έτσι, το όνειρο των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, να δουν έναν τελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ, με τον βαθμό δυσκολίας για τους πρωταθλητές να είναι μεγαλύτερος, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαΐου.

Να σημειώσουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αντιμετωπίσει δυο φορές στο παρελθόν κυπριακές ομάδες και μετράει ισάριθμες προκρίσεις.

Aναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League:

ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης

Μαρσέιγ-Μπάγερν Μονάχου

Μπενφίκα-Τσέλσι

Μίλαν-Μπαρτσελόνα

Onsports.gr