ΝΤΥΝΟΤΑΝ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΝΕΑΡΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ





Το κουβάρι μια εξωφρενικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται στο δικαστήριο Guildford Crown Court της Βρετανίας…
Στο εδώλιο κάθισε μια 20χρονη με την κατηγορία ότι ντυνόταν σαν αγόρι και εξαπατούσε νεαρές μαθήτριες με στόχο να βγαίνει ραντεβού μαζί τους.

Δύο θύματά της, μία 15χρονη και μια 16χρονη, κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι πίστευαν πως είχαν βρει τον ιδανικό σύντροφο και κυριολεκτικά κατέρρευσαν όταν συνειδητοποίησαν ότι ο «Κόνορ» και ο «Άαρον» - όπως τους είχε συστηθεί η κατηγορούμενη – ήταν ένα και μόνο πρόσωπο η φίλη τους η Gemma Barker.

«Κανείς δε μπορεί να καταλάβει πώς νιώθεις όταν ανακαλύπτεις ότι ο άνθρωπος που αγαπάς και θες να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του δεν είναι αληθινός. Απλά θέλω να σταματήσω να πονάω. Τι σου έκανα και μου συμπεριφέρθηκες έτσι; Ένιωσα βρώμικη. Θύμωσα πολύ και ήθελα να αυτοκτονήσω επειδή δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση», κατέθεσε μια κοπέλα που είχε πέσει στα δίχτυα της 20χρονης.

Η Barker ζούσε μια «τριπλή» ζωή ως Gemma, ως Aaron και ως Connor. Οι δύο αρσενικοί alter egos της «γεννήθηκαν» το 2009 όταν η νεαρή κοπέλα δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, προκειμένου να «παγιδεύσει» τα θύματά της και να κλείσει ραντεβού μαζί τους.

Η δικηγόρος της υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη πάσχει από διαταραχές στο αυτιστικό φάσμα και από ελλειμματική προσοχή/υπερκινητικότητα, διαταραχή γνωστή ως Attention-Deficit Hyperactivity Disorder - ADHD. Το δικαστήριο επέβαλε στην Gemma Barker, φυλάκιση 2,5 χρόνων.





ΠΗΓΗ:Star.gr