ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΣΤΟ ''ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΝΤΟ''





Η Ευγενία Μανωλίδου αν και έλειψε αρκετό καιρό από την τηλεόραση μας αποζημίωσε με το παραπάνω, πριν ακόμα αρχίσει το "Ελλάδα έχεις ταλέντο".
Ο λόγος για τον καυγά μεταξύ της Ευγενίας και ενός συμμετέχοντα του show. H Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε στην κάμερα του Star:

"Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα αυτά", "Δυσαρεστήθηκε που είπα τη γνώμη μου, όμως γι αυτό έρχονται οι διαγωνιζόμενοι. Ξέρουν, είναι γνωστό ότι θα κριθούν, και ο καθένας από εμάς θα πει τη γνώμη του. Εγώ δεν έκανα τίποτα παραπάνω από αυτό που έκανα την προηγούμενη φορά".

Όσον αφορά την ίδια, η Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει ότι δεν την νοιάζει τι θα ακούσει για την επιστροφή της στην τηλεόραση και προσθέτει: "Το μόνο που θέλω είναι να περάσει ο κόσμος καλά. Όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα να ασχοληθούν οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή".

Πολύ σοβαρά έχει πάρει το ρόλο του κριτή όμως και ο Χάρης Χριστόπουλος ο οποίος στην ερώτηση αν είναι ο πιο αυστηρός κριτής, όπως ακούγεται, απαντά: "για να το λένε", ενώ όταν επιμένει ο δημοσιογράφος, εκείνος συμπληρώνει: "Αν δεν μου αρέσει κάτι, τι να πω; Ότι μου αρέσει".

 


ΠΗΓΗ:madata.gr