ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ


Στο «σφυρί» το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον 


Στο «σφυρί» βγαίνει η κατοικία του Μάικλ Τζάκσον στο Λος Άντζελες, στην οποία ο βασιλιάς της ποπ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καρδιακή ανακοπή τον περασμένο Ιούνιο.

Και η τιμή του είναι 24 εκατ. δολάρια δηλαδή γύρω στα 18,2 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τιμή πώλησης έπεσε καθώς τον Αύγουστο του 2010 το σπίτι πουλιόταν στην τιμή 28,9 εκατομμυρίων δολαρίων δηλαδή γύρω στα 22 εκατ. ευρώ. Όμως η κρίση έχει χτυπήσει και την Αμερική κι έτσι οι τιμές στις κατοικίες παίρνουν την κατιούσα.



Πρόκειται για ένα σπίτι που περιλαμβάνει εφτά κρεβατοκάμαρες και είναι χτισμένο σε ύφος γαλλικού πύργου εξοχής. Το εμβαδόν φτάνει τα 1.500 τετραγωνικά μέτρα διαθέτει 13 μπάνια, 12 τζάκια, πισίνα, ξενώνα, κελάρι, γυμναστήριο και ανελκυστήρα.



Ιδιοκτήτης του είναι ο Herbert Guez και χιλιάδες θαυμαστές του Τζάκσον παρέλασαν τον τελευταίο χρόνο μπροστά από το σπίτι στο οποίο ο Τζάκσον πέθανε.



Σύμφωνα με πληροφορίες του «TMZ.com», οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα περάσουν από εξονυχιστικό προεγκριτικό έλεγχο μέχρι να τους επιτραπεί η είσοδος στο σπίτι ενώ αναφέρει ότι ένα διάσημο πρόσωπο θα δει το σπίτι αυτές τις ημέρες.





Newsbeast.gr