Η ΝΤΑΝΤΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ!


Μια πραγματικά απίθανη ιστορία άρχισε να ξεδιπλώνεται, όταν η Ήβη γνωστή και ως Τρούντι ή αλλιώς με το ανδρικό της όνομα Μπάρι, είδε στην τηλεόραση τον πρόεδρο των Ηνωμένων πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα και την οικογένειά του. Αυτό το πρόσωπο με τα πολλά ονόματα είναι η 66χρονη σήμερα, τραβεστί νταντά του αμερικανού προέδρου, που ανέλαβε στην ανατροφή του στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η μητέρα του μικρού Μπαράκ μετακόμισε στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Μιλώντας στην βρετανική Daily Mail, αποκαλύπτει ότι συχνά αποχωρούσε από το σπίτι των Ομπάμα ντυμένος με γυναικεία ρούχα, πρόσεχε ωστόσο αυτό να μην γίνεται αντιληπτό από το μικρό αγόρι, που κατά καιρούς τον είχε τσακώσει να φορά το κραγιόν της μαμάς του και ξεκαρδιζόταν στα γέλια. Η πρόσληψη της κάπως ξεχωριστής νταντάς έγινε, όταν η μητέρα του Ομπάμα συνάντησε τον Μπάρι σε κοκτέϊλ πάρτι.

Η Αν πήρε την απόφαση δοκιμάζοντας το γευστικότατο μοσχαρίσιο φιλέτο με τηγανιτό ρύζι, που είχε μαγειρέψει και σκέφτηκε να του εμπιστευτεί την φροντίδα του σπιτιού και του γιού της. Μάλιστα, οι γείτονες βλέποντας τον να φεύγει κάθε βράδυ φορώντας γυναικεία ρούχα, πίστευαν ότι επρόκειτο για 100% θηλυκό.

Όμως όταν η οικογένεια έφυγε από την Ινδονησία, το 1970, τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή για εκείνον. Αδυνατώντας να βρει δουλειά, στράφηκε στην πορνεία, σε μια δύσκολη εποχή, καθώς η χώρα βρισκόταν υπό τη δικτατορία του στρατηγού Σουχάρτο. Θυμάται ακόμη το κυνηγητό και την προσπάθεια τη δικιά του και των φίλων του να κρυφτούν από τους αστυνομικούς και τον στρατό, καθώς η πορνεία ήταν παράνομη.

Η δολοφονία μιας από τις καλύτερές του φίλες τον σημάδεψε και ήταν το γεγονός που τον έκανε να πάρει την απόφαση να αφήσει μια για πάντα την γυναικεία του ταυτότητα και να ζήσει σαν άνδρας. Παραδέχεται βέβαια ότι πάντα η καρδιά του έλεγε ότι ήταν γυναίκα, ωστόσο δεν ήθελε να ρισκάρει την ζωή του. Μάλιστα η 66χρονη νταντά δεν γνώριζε ότι το αγοράκι που φρόντιζε πριν από 43 χρόνια έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μέχρι που είδε μια φωτογραφία του στην τοπική τηλεόραση.

ΠΗΓΗ:Star.gr