ΜΑΧΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ! (22:05 ΑΝΤ1)

 

Την ευκαιρία της πρόκρισης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ έχει στα χέρια του ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 1-0 στο Χάρκοβο και απόψε (22:05 ΑΝΤ1 live chat thrylos.gr) στο Καραϊσκάκη θέλει να λιώσει και τη Μέταλιστ, συνεχίζοντας το ονειρεμένο του ταξίδι στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Στο ναό του, στο γήπεδο όπου έχουν...
προσκυνήσει ομάδες και ομάδες από τις καλύτερες λίγκες της γηραιάς Ηπείρου, ο Θρύλος δεν υπολογίζει κανέναν αντίπαλο και με τον κόσμο του, 12ο παίκτη, είναι έτοιμος να ρίξει στο καναβάτσο και την ουκρανική ομάδα με τη λατινοαμερικάνικη χροιά.

Φουλ για την 11η σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις πάει ο Ολυμπιακός, που εφόσον κρατήσει και απόψε ανέπαφη την εστία του και σκοράρει νωρίς, όπως έγινε σε όλες τις νίκες του φέτος στην Ευρώπη, θα έχει κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Με πάθος αλλά και συγκέντρωση καλούνται να μπουν στο γήπεδο οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τους ζητούσε συνέχεια να ξεχάσουν τι έγινε στο πρώτο ματς και να παίξουν λες και το σκορ στον πρώτο αγώνα ήταν 0-0.

Οσον αφορά στην 11άδα δεν θα πρέπει να αναμένονται εκπλήξεις: Μέγερι στο τέρμα, στην άμυνα οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο και Χολέμπας. Στο κέντρο οι Ορμπάιθ, Μανιάτης και Ιμπαγάσα. Στην επίθεση οι Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κάρολ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο Ντιόγκο που εξέτισε την τιμωρία του. Οι υπόλοιποι είναι οι Μοδέστο,

Παπάζογλου, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς και Αμπντούν. Εκτός έμειναν πέραν του Μέλμπεργκ και οι Φετφατζίδης και Φέισα.

Από την άλλη, η Μέταλιστ αήττητη φέτος εκτός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ και συνολικά σε Ουκρανία και Ευρώπη, από τις 23 Απριλίου του 2011 και το ντέρμπι με τη Σαχτάρ για το περσινό πρωτάθλημα αναμένεται να παίξει με τερματοφύλακα τον Ντισλιένκοβιτς, στην άμυνα τους Γκεγιέ, Τορσιλιέρι (στόπερ), Βιγιάγκρα (δεξί μπακ), Πσενίτσνικ (αριστερό μπακ). Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ξαβιέ, Τόρες (αμυντικά χαφ) και πιο μπροστά οι Τάισον (αριστερός μεσοεπιθετικός), Σόσα (δεξιός μεσοεπιθετικός), Μπλάνκο (επιτελικός μέσος) και Ντέβιτς (σέντερ φορ).

Διαιτητής ο Ρουμάνος, γιατρός το επάγγελμα, Χαντεγκάν που έχει τη φήμη ρέφερι που βγάζει πολλές κίτρινες κάρτες.
thrylos.gr