Σημαντικό φιλανθρωπικό έργο από τον Γ. Σπανουδάκη και την ΟΠΑΠ ΑΕ



Με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι σε μια από τις βαθύτερα πληγείσες κοινωνικές ομάδες, η ΟΠΑΠ ΑΕ σε συνεργασία με τη μη ΜΚΟ «Κλίμακα» στηρίζει έμπρακτα τους άστεγους.



καθώς με απόφαση του ΔΣ της ΟΠΑΠ ΑΕ εγκρίθηκε η δαπάνη για 200 γεύματα κάθε εβδομάδα, καθώς και διανομή 500 μπουφάν και 500 υπνόσακων σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος το οποίο θα διαρκέσει δύο μήνες.
Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 3, Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών εργαζομένων της ΟΠΑΠ ΑΕ μοιράζονται μπουφάν, υπνόσακοι και μερίδες φαγητού σε σημεία της πρωτεύουσας που συγκεντρώνονται άστεγοι.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Γιάννης Σπανουδάκης: "Είναι μία ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που βιώνουν με ακραίο τρόπο την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.
Η ΟΠΑΠ δεν κάνει τίποτε περισσότερο από ό,τι χιλιάδες άλλοι πολίτες, που καθημερινά προσφέρουν -συχνά από το υστέρημά τους- τη βοήθειά τους σε όσους έχουν χάσει και το στοιχειώδες αγαθό της στέγης".
Μια πραγματικά αξιόλογη πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΠΑΠ Α.Ε.

πηγή: Newscode.gr