Βρήκαν τους δολοφόνους του Μπάμπη Λαζαρίδη. Ποιος έδωσε την εντολή στους εκτελεστέςΤο θρίλερ με τους δολοφόνους του Μπάμπη Λαζαρίδη φτάνει στο τέλος του.


Στα ίχνη των πληρωμένων φονιάδων βρίσκεται η αστυνομία και γι'αυτό γίνεται αυτές τις ημέρες μυστική αποστολή των διωκτικών αρχών σε χώρα των Βαλκανίων.

Μετά από εντατικές έρευνες οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι πολύ κοντά στον ηθικό αυτουργό του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος. «Η άκρη του νήματος έχει βρεθεί. Πλέον μας μένει να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι, ώστε να φτάσουμε στην άκρη του λαβύρινθου και στους ανθρώπους που εκτέλεσαν τον Μπάμπη Λαζαρίδη, και κυρίως τον ηθικό αυτουργό αυτής της δολοφονίας», λέει αστυνομικός στην «Espresso».

Σύμφωνα με τις αρχές ξέρουν καλά ποιος έδωσε την εντολή για τη δολοφονική επίθεση. Ο εντολέας της εκτέλεσης είναι άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την νύχτα και είχε διαφορές με τον επιχειρηματία. Μάλιστα, τον είχε προειδοποιήσει, αλλά εκείνος τον αγνοούσε. Ο εντολέας απευθύνθηκε σε στενό του συνεργάτη για να βρει τους εκτελεστές, οι οποίοι θα έκαναν το έγκλημα.

Μια μέρα μετά την εκτέλεση οι δύο δολοφόνοι έφυγαν από την χώρα μας για την πατρίδα τους.
ΠΗΓΗ: gossiptv