Ο Καμμένος ανακοίνωσε τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”



Μέσω των κοινωνικών δικτύων Facebook και Twitter ανακοίνωσε το πρωί ο Πάνος Καμμένος την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, με την ονομασία «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό την αυτόνομη πορεία του, και προσδοκά ότι στο πλευρό του θα βρεθούν στελέχη του χώρου της Κεντροδεξιάς, που θα συνταχθούν με την αντι-μνημονιακή ρητορική του.

Πληροφορίες άλλωστε αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τον σερ Βασίλη Μαρκεζίνη, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή στο νέο κόμμα του Γιάννη Μανώλη.

«Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε πολλοί. Είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες», ανέφερε η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος στο Facebook.

Λίγο αργότερα, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1» και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όπου αποκάλυψε ότι θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο ιδρυτική διακήρυξη για τον νέο πολιτικό φορέα, με 200.000 υπογραφές.

«Δεν υπόσχομαι να φέρουμε άσπρη μέρα. Θα φέρουμε όμως χαμόγελα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η επιλογή των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τους συνδυασμούς του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές, θα γίνει μέσω του διαδικτύου.


http://www.statesmen.gr/