Ταλαιπωρία για επιβάτες του ΟΣΕ από εκτροχιασμό συρμού Ταλαιπωρία για επιβάτες του ΟΣΕ από εκτροχιασμό συρμούΕκατοντάδες επιβάτες των τρένων του ΟΣΕ που κατευθύνονταν από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα ταλαιπωρήθηκαν χθες όταν υποχρεώθηκαν να διακόψουν το σιδηροδρομικό ταξίδι τους στο Λειανοκλάδι (φωτογραφία) και να συνεχίσουν με λεωφορεία έως την Τιθορέα και από εκεί να συνεχίσουν με άλλα τρένα προς την Αθήνα
Οι επιβάτες που κινούνταν από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το τρένο στην Τιθορέα και με λεωφορεία μεταφέρθηκαν στο Λιανοκλάδι για να συνεχίσουν πάλι με τρένο το ταξίδι τους προς Λάρισα και Θεσσαλονίκη.
Αιτία ήταν η διακοπή της συγκοινωνίας κοντά στον σταθμό του Ασωπού, όπου εκτροχιάστηκε συρμός χωρίς επιβάτες. Αιτία του εκτροχιασμού ήταν τα μπάζα και οι πέτρες που έπεσαν στο συγκεκριμένο σημείο και έφραξαν τη γραμμή. Τα συνεργεία του ΟΣΕ προσπαθούσαν επί ώρες χθες το βράδυ να αποκαταστήσουν τη σιδηροδρομική σύνδεση, αλλά την προσπάθειά τους δυσκόλευαν οι καιρικές συνθήκες.
ΠΗΓΗ:ΤΑ ΝΕΑ