Νέο έγγραφο ''παππάς'' απο τον Παπαγιάννη το οποίο συνόδεψε με ''μαϊμού'' φωτογραφία

Για ακόμη μία φορά, ο παπάτζας της δημοσιογραφίας έδωσε ρεσιτάλ ψεύδους, δημοσιεύοντας, μάλιστα, φωτογραφία του καλοκαιριού ως σημερινή!!!! Δείτε πώς τον ξεμπροστιάζει το...kozan.gr, για άλλο ένα ψέμα που έγραψε στο παπατζομπλόγκ του.

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε, με το σχόλιο:


Και ιδού πώς τον ξεμπροστιάζει το kozan.gr:

Μια λάθος φωτογραφία που συνοδεύεται από εξίσου λανθασμένες πληροφορίες κάνει εδώ και λίγη ώρα το γύρο της Έλλαδας μέσω blogs (μετά από σχετική ανάρτηση του γνωστού blog fimotro.blogspot.com - κλικ στη διπλανή φωτογραφία), παρουσιάζοντας τον Υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο να σέρνει ΧΘΕΣ Σάββατο το χορό στην Κοζάνη «μαζί με την εντυπωσιακότατη Περιφερειακή Σύμβουλο και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνα Μητροπούλου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Μπορεί βέβαια χθες Σάββατο ο κ. Κουκουλόπουλος να έσερνε το χορό σε κάποιο cafe-bar της πόλης , όμως η συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσίευσε το fimotro προκειμένου να θίξει το θέμα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, είναι από τη Σιάτιστα πολλούς μήνες πριν (τον 15 Αύγουστο) και όχι φυσικά από τη χθεσινή βραδιά στην Κοζάνη.

Υ.Γ.: Γιατί ρε Γιαννάκη.... αφού δεν το 'χεις... Γιατί ασχολείσαι με τη δημοσιογραφία;