Η Ελένη Μενεγάκη θα γίνει βασίλισσα του βραδινού

Η Ελένη Μενεγάκη «βασίλισσα του βραδινού»! Είδαμε και πάθαμε να τη συνηθίσουμε στη μεσημεριανή ζώνη, αλλά -απ' ό,τι φαίνεται- άλλαι αι βουλαί του Δημήτρη Κοντομηνά, που εδώ και λίγο καιρό επέστρεψε στο πηδάλιο του καναλιού της Κάντζας.

Ο ισχυρός άνδρας του Alpha, σε μία από τις μοναδικές του συνεντεύξεις, ξεκαθάρισε ότι η ωραία Ελένη αποκλείεται -τουλάχιστον στο κανάλι του- να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε ακόμη πιο αργά! Η δήλωσή του έπεσε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Κοντομηνάς.

Οταν πρόκειται για την Ελένη Μενεγάκη κανείς δεν κολλάει στην ώρα. Αυτό φαίνεται ότι πιστεύει ο Δημήτρης Κοντομηνάς που επέστρεψε στα ηνία του Alpha και στο μυαλό του στριφογυρίζουν διάφορες ιδέες. Επικρατέστερη μέχρι στιγμής άποψη είναι η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» και τώρα της μεσημεριανής να μετακομίσει στη βραδινή ζώνη. Γιατί όχι; Λένε στην Κάντζα.

Από τον Σεπτέμβριο έρχονται μεγάλες αλλαγές στο κανάλι του Alpha και οι ιθύνοντες του σταθμού ετοιμάζονται για ριζική ανανέωση του προγράμματος. Ο πρόεδρος του Alpha επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» πως αναμένονται μεγάλες αλλαγές, ενώ αποκάλυψε και αρκετά από τα νέα σχέδια του σταθμού. Στο μυαλό του νέου boss της Κάντζας στριφογυρίζουν διάφορα πράγματα και πολλές ιδέες που ήδη οι στενοί συνεργάτες του έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς θέλει να επιστρέψει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης και δεν θα σταματήσει μέχρι να το πετύχει.

Η κάμερα της εκπομπής του Μακεδονία TV εντόπισε τον Δημήτρη Κοντομηνά στη θεατρική παράσταση «Γράμμα σε ένα παιδί», που ανεβαίνει στη συμπρωτεύουσα. Συνοδευόταν από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος. Ο ισχυρός άνδρας του Alpha  σε δηλώσεις του στη δημοσιογράφο της εκπομπής τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το νέο πρόγραμμα, ωστόσο θα γίνουν ικανοποιητικές και σωστές αλλαγές». Στο επίμονο πρέσινγκ της δημοσιογράφου για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έδωσε την είδηση: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ξαναγυρίσει στην πρωινή ζώνη. Την κάναμε "βασίλισσα του πρωινού", είναι "βασίλισσα του απογευματινού", τώρα μένει να γίνει και "βασίλισσα του βραδινού"» είπε, για να συμπληρώσει κατηγορηματικά: «Στο πρωινό πάντως αποκλείεται να ξαναγυρίσει».

Οσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα, σταθερή αξία παραμένει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η Βίκυ είναι από τα αγαπημένα παιδιά του σταθμού. Η εκπομπή της έχει μέλλον και με τον χρόνο βελτιώνεται διαρκώς» είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου: «Ο Λάκης επιστρέφει στο "Τσαντίρι" του και μάλιστα αρκετά δυναμικός. Μετά τα τελευταία γεγονότα, έχει υλικό για ακόμη έξι μήνες» δήλωσε γελώντας ο πρόεδρος, δείχνοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την πορεία και τα νέα σχέδια του καναλιού.






ΠΗΓΗ: Espressonews.gr