Στην Τέρεκ Γκρόσνι αρέσει ο Κλάους!



Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος της τσετσένικης ομάδας για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και πώς "αντιδρά" σ' αυτή ο ίδιος



Τα συνολικά 13 φετινά τέρματα και ο μέσος όρος του 0,53 γκολ ανά ματς στο πρωτάθλημα του Στέφανου Αθανασιάδη, δεν ήταν δυνατό να μην κινήσουν την προσοχή ομάδψν και σκάουτερ του εξωτερικού. Ο 23χρονος φορ του ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο διαφόρων συλλόγων και μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, είναι γνωστή και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από συγκεκριμένη ομάδα.
Αυτή δεν είναι άλλη από τη ρωσική Τέρεκ Γκρόσνι που έχει ήδη μεταφέρει προφορικά το ενδιαφέρον της στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η πλευρά της ομάδας από την Τσετσενία (σ.σ. διοικητικός ηγέτης της είναι ο πρόεδρος της Τσετσενίας, Ραζμάν Καντίροφ, πολύ καλός φίλος του Βλάντιμιρ Πούτιν), είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 3 εκ. ευρώ, που αντιστοιχεί στην ρήτρα αποδέσμευσής του, για να αποκτήσει τον φορ του ΠΑΟΚ.
Προς το παρόν, το παραπάνω είναι μόνο σενάριο (το οποίο έχει φτάσει και στα αυτιά των διοικούντων του ΠΑΟΚ) που, πάντως, ακόμη και αν γίνει πράξη, δύσκολα θα οδηγήσει τον Αθανασιάδη εκτός ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος επιθετικός, με βάση όσα λέει στο περιβάλλον του, είναι απολύτως προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ, εκτιμά πώς έχει πολλά ακόμη και να δώσει και να πάρει από τη συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" και δεν είναι στο μυαλό του το εδνεχόμενο μεταγραφής.     


πηγή: olapaok.gr