Ανακοίνωσε τον Κάρολ ο Ολυμπιακός



Το σίριαλ "Ρόι Κάρολ" είχε αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Βορειοιρλανδού γκολκίπερ για τον επόμενο 1,5 χρόνο



Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, η περίφημη "χρυσή τομή"στο οικονομικό βρέθηκε, και έτσι οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για τη μετακόμιση του Ρόι Κάρολ από το Ηράκλειο στον Πειραιά.

Ο 35χρονος Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο μισό της σεζόν και ήταν ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ στη φετινή Super League, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/1) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Όσον αφορά στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει στην κρητική ΠΑΕ ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ, με την κάλυψη του μπάι άουτ (300.000 ευρώ στο συμβόλαιο ΟΦΗ-Κάρολ) να γίνεται από οφειλές που είχε η προηγούμενη διοίκηση του ΟΦΗ προς τον Ολυμπιακό αλλά και η ΠΑΕ ΟΦΗ προς τον Κάρολ.


"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τέτοιο σύλλογο. Είναι μεγάλη μου τιμή το να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού", τόνισε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο έμπειρος γκολκίπερ, και πρόσθεσε:

"Περιμένω με ανυπομονησία τα παιχνίδια του Europa League και την επιστροφή μου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ελπίζω του χρόνου να παίξουμε στο Champions League, καθώς όλοι θέλουμε να παίζουμε σε κορυφαίο επίπεδο, όμως για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα".

Ο έμπειρος γκολκίπερ πήρε ουσιαστικά τη θέση του Φράνκο Κοστάνσο στο ερυθρόλευκο ρόστερ (ο Αργεντινός είχε λύσει λίγη ώρα νωρίτερα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό) και αναμένεται να "μονομαχήσει" με τον Μπάλας Μέγκιερι για το ποιος θα φοράει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα.

Ο Ρόι Κάρολ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Παρασκευής (27/1, 19:00) ενώ θα βρεθεί στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, το Σάββατο (28/1, 19:30).

Ο Ρόι Κάρολ στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός








πηγή: sport24.gr