Προγνωστικά Στοιχήματος Σάββατο 28-01-2012




Καλημέρα σε όλους και ας ελπίσουμε να πάμε το ίδιο καλά με χτες!!! Το κουπόνι σήμερα έχει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και καλά παιχνίδια για να ποντάρουμε. Παρακάτω θα βάλω κάποια παιχνίδια που μου έκαναν κλικ και πιστεύω ότι μπορούν να περάσουν. Εννοείται ότι δεν θα μπλεχτώ με πολύ μικρές κατηγορίες (Αγγλίας Γαλλίας Ιταλίας κτλ). Τα παιχνίδια παρακάτω τα προτείνω μεμονωμένα και ο καθένας διαλέγει πώς θα τα συνδυάσει...



ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ (2)
Χάλια τα πηγαίνουν και οι 2 ομάδες και είναι και οι 2 στην ζώνη του υποβιβασμού. Όμως πιστεύω ότι η Λαουτερν είναι πιο καλή ομάδα από τους γηπεδούχους και αν προσπαθήσουν θα καταφέρουν να νικήσουν. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό εδώ πέρα.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Goal - Goal)
2 ομάδες με ίδιους στόχους και ένα βαθμό διαφορά. Πιστεύω οτι το παιχνίδι θα έρθει ισόπαλο, όμως βλέπω οτι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες, μιας και έχουν καλές επιθέσεις και οι 2... Έτσι και αλλιώς τα κενά στην άμυνα της Βέρντερ είναι γνωστά από παλιά...

ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (Goal - Goal)
Ανεβασμένες και οι 2 ομάδες θέλουν αμφότερες τους 3 βαθμούς της νίκης... Πιστεύω ότι δεν θα κλειστούν και θα ψάξουν και οι 2 το goal και έτσι θα δούμε ένα ωραίο θέαμα. (Όσο ωραίο γίνετε στην Ελλάδα) Έτσι πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες και θα ρθει το Goal - Goal.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (1)
Πιστεύω στις ικανότητες του Πανιωνίου και πιστεύω ότι αδικείται από την 10η θέση στην οποία βρίσκεται. Παίζει σχετικά καλά και κόντρα στην Κέρκυρα δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα. Η έδρα περιμένω να παίξει τον ρόλο της και έτσι να πληρωθούμε και από αυτό το παιχνίδι.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ (1)
Σε εξαιρετική φόρμα οι γηπεδούχοι μετρούν 11 βαθμούς στους τελευταίους 6 αγώνες έχοντας 11 goal ενεργητικό και 6 παθητικό. Κόντρα στην αδύναμη σχετικά Μαγιόρκα και μέσα στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

ΜΠΡΕΣΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (2)
Με τα χίλια πηγαίνει η Παρι για το πρωτάθλημα και αν θέλει όλα να πάνε καλά, κόντρα σε τέτοιες ομάδες θα πρέπει να περνάει αέρα. Έτσι και αλλιώς δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα κόντρα στην Μπρεστ και πιστεύω οτι θα φύγει με το διπλό και τους 3 βαθμούς.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (Over 2.5 ή Goal - Goal)
Εδώ παίζουν 2 επιθετικές ομάδες που έχουν το Goal και οι 2 άνετα. Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι και οι Ουντινεζε τρίτοι. Η διαφορά τους είναι 3 βαθμοί. Πιστεύω οτι το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες είναι πιο πιθανό από το Over, αλλά παρόλα αυτά και τα δυο τα θεωρώ εξίσου δυνατά σημεία.

Αυτά για σήμερα! Καλή επιτυχία σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο!!!

prognostoixima.