Ο Άστον Κούτσερ «τα’σπασε» στον Κιάμο!


Γιατί και το Χόλιγουντ «διψάει» για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας!

Ο λόγος για τον Άστον Κούτσερ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα!

Η βραδιά για τον Αμερικανό σταρ ξεκίνησε στο Villa Mercedes, όπου κάθε Πέμπτη εκτελεί… χρέη dj η Ναταλία Γερμανού, η οποία – μέσω της προσωπικής της σελίδας στο twitter – ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού είναι ο Κούτσερ! «Μια απλή καθημερινή βραδιά στο Villa Mercedes με τον Άστον Κούτσερ στο μισό μέτρο. Φωτό δεν έχει. 5 μπράβοι μας αγριοκοιτάνε», έγραψε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Πολλές απορίες μαζεμένες για τον Κούτσερ. Μακρύ καρέ μαλλί, χύμα ντύσιμο, μεγάλη παρέα, πολύ ποτό, πολύ τσιγάρο, 2 κούκλες στην παρέα, σοβαρός αρκετά, ευγενικός αρκετά, διασκέδαζε, δεν καμάκωνε, ψιλοχόρευε χαλαρός και ήξερε όλα τα ξένα τραγούδια απ έξω. Ρεπορτάζ όβερ»!

Η βραδιά, όμως, δεν τελείωσε εκεί για τον 33χρονο άνδρα, ο οποίος ήθελε να διασκεδάσει… αλά ελληνικά! Και που αλλού θα πήγαινε; Από ό,τι φαίνεται ο Κούτσερ είχε «περπατημένους» στη νύχτα συνοδούς, αφού τον πήγαν στο Posidonio, όπου τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος, και όσοι βρέθηκαν στο μαγαζί έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν πως στους κεντρικούς καναπέδες ήταν ο Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ!

ntaksi.blogspot.com